Exxen’de heyecan “Vahşi Şeyler” ile tırmanıyor

Yapımcılığını Depo Film’in, proje tasarımını I-Content’in üstlendiği, Alper Alpözgen’in senaryosunu yazıp Erkan Tunç’un yönettiği smart-komedi dizisi ‘Vahşi Şeyler’ Türkiye’nin yeni dijital platformu Exxen’de seyirciyle buluştu. ‘Vahşi Şeyler’in güçlü başrol kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun kamera karşısına geçti.

15 DAKİKALIK SMART KOMEDİ

Her hafta 15’er dakikalık iki yeni bölümü platforma yüklenen aksiyon dolu komedide, evlilikleri bitme noktasına gelmiş çiftin bir suça ortak olmaları ile o suçu beraberce örtbas etmeye çalışırken küllenen aşklarının yeniden alevlenmesi hikaye ediliyor. Dizi dünyasına getirdiği smart komedi anlayışıyla adından söz ettiren Vahşi Şeyler, seyirciden büyük ilgi görüyor.

blank

ALPER ALPÖZGEN’E İTHAF EDİLDİ!

Vahşi Şeyler’in senaryosunu 19 Aralık’ta ani ölümüyle tüm sevenlerini gözyaşına boğan başarılı senarist Alper Alpözgen yazmıştı. Vahşi Şeyler dizisi uzun zamandır yazdığı projenin seyirciyle buluşmasına tanıklık etmeyi hayal ederken ani biçimde hayatını kaybeden Alper Alpözgen’e ithaf edildi.

“Evlilik suç ortaklığıdır.”

Obsesif kompülsif kişilik bozukluğundan muzdarip Şule, (Nurgül Yeşilçay) kocası Bora’nın (Selim Bayraktar) onu psikoloğu ve aynı zamanda en yakın arkadaşı olan Zerrin (Hazal Türesan) ile aldattığını öğrenir ve boşanmaya karar verir. Hemen akabinde aynı evde mahsur kalan Şule, Bora, Zerrin ve olan bitenle hiç alakası olmayan bir pizzacı kuryesi Recep (Aytaç Uşun) mücbir sebeplerle şiddetli bir yüzleşmenin tarafı olurlar. Birlikte geçirmek zorunda kaldıkları hafta sonu boyunca süregiden; kadın erkek rolleri, aşk, varoluş ve hayatın tabiatı üzerine tartışmalar istenmeyen bir şiddet olayıyla sonuçlanır. Bu olayı birlikte örtbas etmeye çalışan kahramanlarımızın sönmeye yüz tutmuş aşkları, suç ortağı olmanın heyecanıyla yeniden alevlenir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.