“Evvel Bahar İçinde” Dans Performansı Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta

22 yıldır çağdaş dans alanında Türkiye’den ve yurtdışından farklı dans sanatçılarına, koreograflara ve eğitmenlere sahne imkanı veren Akbank Sanat Dans Atölyesi tarafından hayata geçirilen “Dans Hep Var” performansları “David Hockney: Baharın Gelişi, Normandiya, 2020” sergisinden ilham alarak oluşturduğu yeni performansını sanatseverlerle buluşturuyor.

Alper Marangoz’un koreografisini oluşturduğu, müziği Onur Seçki tarafından bestelenen “Evvel Bahar İçinde” dans performansının yaratıcı kadrosunda Emre Olcay, Mert Öztekin, Berk Can Ceylan ve Alper Marangoz yer alıyor.

Performansın ikinci performansları 15 Haziran Çarsamba günü saat 15.30 ve 17.30 temsillerinde Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta izlenebilecek.

Tarih: 15 Haziran Çarşamba

Saat: 15.30 ve 17.30 (15 dakika)

Mekân: SSM/ Fıstıklı Teras

Koreografi: Alper Marangoz

Dansçılar- Yaratıcı Kadro: Emre Olcay, Mert Öztekin, Berk Can Ceylan, Alper Marangoz *

Müzik: Onur Seçki

“O günü görmek için sade bekleyeceğiz,

Göreceğiz bir sabah yeşil tomurcukları.

Hazırlanıyor gibi, gökyüzü, ufuk, deniz,

Bir sabah dökülecek baharların baharı” **

* MDTistanbul dansçıları

** “Ziya Osman Saba”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.