“Evrim Akın ile Ev Kuşu” evlerinizi yeniliyor

Hafta içi her gün ekranlarınıza gelecek programda, Evrim Akın bir yandan evinizi gezip sizi ve ailenizi kendisine has üslubuyla Türkiye ile tanıştırırken diğer yandan da mutfaktan oturma odasına, banyo tuvaletten yatak odası ve çocuk odasına kadar evinizin bir bölümünü baştan aşağı yenileyecek.

Yenilenecek olan evinizin bölümü için Evrim Akın ile alışverişe çıkacak, bu renkli ve heyecan dolu anları ölümsüzleştirme şansına da sahip olacaksınız.

“Evrim Akın ile Ev Kuşu”; yeni bölümünde Sibel Kurtuluş’un evine misafir oluyor. Evrim Akın ile Sibel Kurtuluş keyifli bir sohbetin ardından evdeki değişim alanına karar veriyor. “Salon”un değişimine karar verilen bu bölümde Evrim Akın birbirinden eğlenceli alışveriş halleri ve bol neşesi ile evlerinize konuk oluyor.

“Evrim Akın ile Ev Kuşu”, 4 Kasım Çarşamba günü saat 10.30’da yeni bölümü ile Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.