Evlilik programları geri mi geliyor?

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, evlilik programlarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Ebubekir Şahin, program kaldırma istenilen sonuca ulaşılamayacağını söyledi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, tartışmalara neden olduktan sonra kaldırılan evlilik programlarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sabah’tan Burak Çelik’e konuşan Ebubekir Şahin şunları söyledi:

Evlilik programlarını kaldırmasaydık dediğiniz oldu mu?

YENİ BİR FORMATLA ELE GEÇİRİLMESİNDEN YANAYIM

Evlilik programlarının kaldırılmasından ziyade ıslah edilmesi, yeni bir formatla elden geçirilmesinden yanaydım.

“PROGRAM KALDIRMAKLA…”

Daha çok kadınların izlediğinden hareketle evlilik programlarının içeriklerine, izleyen kitlenin eğitimi ve gelişimiyle ilgili ilaveler yapılması gerektiğini düşünenlerdenim.

Çözüm, içeriklerinin düzenlenmesidir. Program kaldırmayla istenilen sonuca ulaşılamaz.

SPOTİFY VE NETFLİX

Sportify ve Netflix konusuyla ilgili de konuşan Şahin şunları söyledi:

Son günlerin konusu Spotify. RTÜK, görevinin gereğini yaptı. Kuruluşun yurt dışındaki merkezine ulaşılarak gerekli yazışmaları gerçekleştirdi. Türkiye gibi genç nüfusa sahip bir ülkeden büyük paralar kazanan platform hemen bizimle temasa geçti.

MİLLİ TALEPLER

Lisans süreci başladı. Birtakım çevreler Netflix gelmesin, Foxplay gelmesin, Amazon gelmesin, Spotify gelmesin, Türkiye zor durumda kalsın istiyorlar. Netflix ile ilişkilerimiz iyi.

Son dönemde bütün uyarılarımızı dikkate aldılar. Bizim, onlardan milli ve manevi değerlerimize saygı beklememiz, milli güvenliğe ilişkin taleplerimizin olması doğaldır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.