“Evleneceksen Gel”de şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun gönlünün sahibini bulabilecek mi?

Ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla “Evleneceksen Gel” yeni sezonda Show TV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınla ekrana geliyor. Hayallerin gerçekleştiği, bekarların evlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programı insanların hayatlarında yepyeni bir sayfa açıyor!

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için Show TV’de buluşuyor!

“Evleneceksen Gel”de bugün; ünlü Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun gönlünün sahibini bulabilecek mi?

Türkiye’nin en güvenilir ismi Seda Sayan ve Türkiye’nin özü sözü bir ismi Uğur Arslan’ın renkli sunumuyla ekrana gelecek olan, hayallerin gerçekleşeceği Evleneceksen Gel’i sakın kaçırmayın.

“Evleneceksen Gel”, 9 Kasım Çarşamba günü saat 15.00’te canlı yayınla Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.