Evlenecek Çiflere müjde,2019 düğün trendleri bu festivalde

Evlenecek Çiftlere Müjde 2019 yılının oğlunun trendleri Lionel Otel Evlilik Festivali’nde.

Lionel Otel sizleri bu yıl 2.si düzenlenecek Kırmızı festivaline davet ediyor. 2019 moda trendlerini izleyebileceğiniz, dekorasyondaki Farklılıklar, Lezzetli gurme menüler, gelin ettik damadın konforu Için planlanan Çözümler, dev gelinlik ettik damatlık defilesi ile finalde yaşanacak sürprizlere hazır mısınız ?, Saç şovları ettik müzik Performansları ile 2019 Düğün trendlerini yakından görme fırsatı bulacağınız Lionel Otel Evlilik Düğünlerde Festivali 16 Şubat’ta genç çiftlere bu Yılın konseptlerini tanitacak.

2019’un en oğul trendleri bu Festivalde

2019 yılının iddiası Olan konsept Düğünler ailesine Geline ettik çiftlerin, kişiye özel planlanan Tematik yaklaşımların tanıtılacağı Festivalde ettik Özel tasarlanmış Süit ODALAR, yeni Yılın Saç Tasarım trendleri, konsepte Uygun’un verilecek hediyeler tanıtılacak.

Unutulmaz anlar, unutulmaz anılara dönüşüyor

Lionel Otel Tarafından met yıl 2.si düzenlenecek Festivalde ünlü modacı Esin Arıcan’ın 2019 “Haute Couture” gelinlik defilesi, ünlülerin modacısı Şinasi Günaydın ile 2019 yılının en son eğilim damatlıklarının tanıtıldığı damatlık defilesi yapilacak. Katılımın İçin Ücretsiz Olduğu met Festivalde Özel Çekilişler ettik hediyeler de misafirlerle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.