Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı’dan ilk paylaşım!

Lenfoma hastası olan 8 yaşındaki oğlu Pars’ı toprağa veren Ebru Şallı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Oğlu ile olan fotoğrafını ve ‘anniş’ yazan bilekliğini paylaşan Şallı, yazdığı notla yürekleri dağladı.

Ünlü model Ebru Şallı ile Harun Tan’ın 9 yaşındaki oğulları Pars Tan, lenfoma teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallı’dan oğlunun ölümü sonrası ilk paylaşım geldi. Şallı’nın oğlu için yazdığı not yürekleri burktu.

“PONÇİĞİM BENİMLESİN HEP”

Evladını elleriyle toprağa veren Şallı, Instagram hesabından oğluyla olan anısını duygu dolu bir notla paylaştı.

Ölen oğlunun kendisine seslendiği “Anniş” kelimesini bileklik yaptırıp koluna takan eski manken, “Ben hep yine annişinim senin… Ponçiğim benimlesin hep” notunu düştü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.