#evdekalmüziklekal Ferhat Göçer ile başlıyor

Sürpriz Sanatçılar Evde Kal Çağrısını Müzikle Yapacak

Demirören Medya tüm basın ve sosyal medya kanallarını seferber ederek ‘evde kal’ çağrısı yapıyor. #EvdeKalMüzikleKal projesiyle her gün sürpriz bir sanatçı evden verdiği konserle tüm Türkiye’ye farklı bir deneyim yaşatacak.

#evdekalmüziklekal Ferhat Göçer ile başlıyor

Türkiye’nin Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleme mücadelesine katkıda bulunmak amacıyla Demirören Medya özel bir projeye başlıyor. Evde olmanın önemini milyonlarla paylaşmak amacıyla başlayan #EvdeKalMüzikleKal projesiyle sürpriz sanatçılar en sevilen şarkılarını evlerinden yaptıkları canlı yayınlarla seslendirecek.

Projeye destek veren ilk sanatçı 23 Mart’taki canlı yayınıyla Ferhat Göçer olacak. Kendisi de aynı zamanda hekim olan Ferhat Göçer, saat 21:05’de en sevilen şarkılarını ev ortamında eş zamanlı olarak youtube, instagram ve twitter hesapları üzerinden sevenleriyle paylaşacak. Bir sonraki konserin kimin olacağı ise Ferhat Göçer’in verdiği mini konser sonrasında açıklanacak. Ünlü müzisyen başlatacağı challenge (meydan okuma) ile bir sonraki konser için sanatçı arkadaşlarından birini desteğe davet edecek.

blank

#EvdeKalMüzikleKal projesine Demirören Medya’nın tüm dijital platformları ve sosyal medya kanallarından destek verilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.