EVbee Türkiye yatırımcı rekoru kırdı

Elektrikli araç sahipleri için yerinde hızlı şarj imkanı sunan mobil şarj istasyon ağı EVbee, geçtiğimiz ay şirket paylarının yüzde 15’inin arzıyla çıktığı paya dayalı kitle fonlaması turunu rekorla tamamladı.

İSTANBUL (İGFA) – Mobil şarj istasyonu projesi EVbee Türkiye yatırımcı rekoru kırdı.

Geçtiğimiz ay kitle fonlama platformu fonbulucu üzerinden yatırım turuna çıkan mobil şarj istasyonu projesi EVbee, turu hedefinin üzerinde kapattı.

Elektrikli araç sahiplerinin şarj istasyonu arama, bulduğu istasyona giderken araç enerjisini tüketme ve araç bataryaları şarj olana dek aracın yakınında beklemek zorunda olma gibi problemlerine son vermek üzere geliştirilen proje, bir ay içinde 2.440 yatırımcıdan 7.900.260 TL fon toplayarak hem yatırımcı rekoru kırdı hem de Türkiye kitle fonlama sistemdeki ikinci en büyük fon tutarının sahibi oldu.

Türkiye’deki sabit şarj istasyonlarının yüzde 89’u normal hızda AC şarj istasyonlarıyken, EVbee DC enerji aktarımı ile elektrikli araçlara 120 kW düzeyinde hızlı şarj imkânı sağlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.