Euro tarihi zirvesini yeniledi! Piyasalarda rekor serisi sürüyor

Euro/TL geçtiğimiz günlerde ulaştığı 21,0509 seviyesindeki tarihi rekorunu yenileyerek, 21,0531 ile yeni zirvesini gördü. Şu anda yükseliş ivmeli hareketi sürüyor.

Ekonomi yönetiminin, iki yıldır Türk Lirası’nın (TL) tarihi değer kaybını önlemek için yeni “önlemler” geliştirmesi hala sonuç vermezken, milli para birimi günden güne eriyor ve döviz kurunda da rekor serisi devam ediyor.

Bu yılın başından beri birçok kez tarihi zirvesini yenileyen euro, bugün de bir kez daha rekor tazeledi. Euro/TL, geçtiğimiz günlerde 21,0509 seviyesindeki tarihi rekorunu aşarak 21,0531 ile şimdiye kadar gördüğü en yüksek seviyeye ulaştı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?
Birkaç haftadır 19 TL’nin üzerinde seyreden dolar/TL de bugün 19,2280 seviyesinden işlem görüyor. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,1963 seviyesinden yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.