Etin Jönü Gürkan Şef Men’s Fitness dergisinin Eylül sayısına kapak oldu

Et deyince akla ilk gelen isimlerden Gürkan Şef Men's Fitness dergisinin Eylül sayısına kapak oldu. Bu fiziğe çok emek vererek ulaştım. Bundan sonrasında da spor ve sağlıklı beslenme hayatımın bir parçası olmaya devam edecek." dedi.

Başarı benim için en önemli kriterdir

Ben tam bir başarı hastasıyım diyen şef, ” O yüzden her attığım adımda başarılı olmam gerekiyor. Aynı şekilde ekibimde yer alan arkadaşlarım da bu yönümü çok iyi bilirler ve ona göre hareket ederler. Sadakat ve istikrar yine önem verdiğim kavramlardandır.

blank

Spor yapmadığım an kendimi eksik ve mutsuz hissediyorum. Beslenme konusunda da sık yiyorum ama hiçbir zaman masadan tok kalkmıyorum. Eskiden daha gergin ve sinirli biriyken spor ve sağlıklı beslenme sayesinde daha mutlu bir insana dönüştüm. Özgüvenim arttı. Bu durum benim iş ve özel hayatıma kadar her alana yayıldı.” dedi.

Ünlüler Covid – 19’dan kurtulmak için ilik suyu içiyor

Sanat, spor ve iş dünyasına hazırladığı özel ilik suyu formülüyle adından söz ettiren Gürkan Şef sonbaharın gelmesiyle tekrar ilik suyunun önemine deyindi. Bağışıklık sistemini güçlendiren ilik suyunu herkesin içmesini tavsiye eden Gürkan Şef sanat dünyasından da Caner Erkin, Alişan, Demet Özdemir, Fatma Toptaş, Sinan Akçıl, Şükrü Özyıldız gibi isimlere ilik suyu hazırlıyor.

Gürkan Şef’in hazırladığı özel tarifli ilik suyu Türk şifası olarak dünya mutfağında yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.