Et ve Süt Kurumu’ndan Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt

Et ve Süt Kurumu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun içeriye alınmaması hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Açıklamada, CHP liderinin randevu talebine Perşembe günü geri dönüş yapıldığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 10.00 ‘da Et ve Süt Kurumu’na geldi. “Randevu istedik fakat talebimize cevap verilmedi” diyen Kılıçdaroğlu’nun, içeri alınmamasının ardından Et ve Süt Kurumu’dan açıklama geldi.

Kurumun kapısının önüne gelen Kılıçdaroğlu’nu içeriye almayan Et ve Süt Kurumu, Twitter’dan yaptığı açıklamada, CHP liderinin randevu talebine geri dönüş yapıldığını söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun çarşamba günü Et ve Süt Kurumu’nu arayarak randevu talep ettiği ifade edilen açıklamada, randevu talebine dün geri dönüş sağlandığı belirtilerek, “’Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Sayın Bakanımız gerekli görürlerse o görüşmeye bizleri de davet eder’ cevabı verilmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun verilen bu cevaba rağmen Et ve Süt Kurumu’nun önüne gelerek basın açıklaması yapmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” denildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.