Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Çağlayan Yağmur’dan “B Yüzü Şarkıları” albümü

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Çağlayan Yağmur, 20’li yaşlarında yaptığı bestelerden seçtiği şarkılardan oluşan “B Yüzü Şarkıları” adlı ilk albümünü TMC etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

“Sarı Gece” hariç, söz ve müziklerinin tamamı kendisine ait alternatif pop şarkılardan oluşan albüm, Burak Ertetik ve Taşkın Avcı aranjörlüğünde hazırlandı. Verdiği dinginlik hissiyle öne çıkan albüm, dinleyenlere sabah kahvesi, yoğun ofis saatleri ve yolculuklarda eşlik edecek türden…

“B Yüzü Şarkıları”nda, akustik gitar Taşkın Avcı, elektrogitarlar Emrah Küçükcanbaz ve Taşkın Avcı, tuşlu çalgılar Gökhan Leblebici ve Emrah Küçükcanbaz, davul ve perküsyon Burak Ertetik, basgitar ve perdesiz basgitar Erhan Ertetik, alto saksafon ve yan flüt Murat Sever, ney Emre Pınarbaşı, trombon ve flügelhorn Tolga Par, obua Berçem Kutlay, keman Volkan Sağlam tarafından çalınarak Drum Clinic Stüdyo’da kaydedildi. Vokalde Gözde Öney, soprano vokalde Seda Ortaç yer aldı. Albümün mix ve mastering’ini Arıkan Sırakaya yaptı. Albüm fotoğrafları Uğur Kurt ve Ayten Altuniç’e, kapak tasarımı Evren Ertan ve Özgecan Sezen’e ait.

blank

Alternatif pop müziğin yeni sesi Çağlayan Yağmur’un beş şarkıdan oluşan ilk albümü “B Yüzü Şarkıları” tüm dijital platformlarda yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.