Esra Erol’dan Mehmetçik Vakfı’na Bağış

Geçtiğimiz günlerde Mehmetçik Vakfı’na bir araba bağışlayacağını söyleyen Esra Erol sözünü tuttu.

Hürriyet’te yer alan habere göre Esra Erol, dün yayınlanan programında arabanın fiyatı kadar tutarı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü adına gelen İstanbul Avrupa Yakası temsilcisi emekli Kurmay Albay Mustafa Akyol, Esra Erol’un yaptığı bağıştan son derece mutlu olduklarını ve teşekkürlerini dile getirdi.

Duygu dolu anların yaşandığı programda Esra Erol “Ben baş komiser çocuğuyum, Kütahya’dayken senelerce asker ve polislerle bir arada yaşardık. En önemlisi toprağımızı ve vatanımızı koruyan Mehmetçiklerimizi Allah evlerine dönmeyi ailelerine, sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin. Vatanım için bu hizmeti yapmak, benim bireysel görevlerimden biridir. Herkesi bu anlamda teşvik ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.