Esra Bilgiç tatil pozuyla sosyal medyaya damgasını vurdu

Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç tatil pozuyla sosyal medyaya damgasını vurdu. Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun'u canlandıran Esra Bilgiç başarılı performansıyla hayranlarının beğenisini kazanmayı başarmıştı. Bilgiç'in son paylaşıma kısa süre içerisinde yüz binlerce beğeni topladı.

Güzel oyuncu Esra Bilgiç tatil pozlarıyla sosyal medyaya damgasını vurmaya devam ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun’u canlandıran Bilgiç, bu sezon Show Tv’de yayınlanan Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile başrolleri paylaşıyordu.

blank

Geçtiğimiz günlerde Pakistan’a ait Hello dergisinin Haziran sayısının kapağında yer alan Esra Bilgiç’e özellikle Asya ülkelerinden büyük bir hayran kitlesine sahip.

 

Esra Bilgiç Instagram hesabı üzerinden paylaştığı son fotoğrafla sosyal medya kullanıcılarını mest etti. Bilgiç’in tatil pozuna kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Diriliş Ertuğrul’un Halime Sultan’ı Esra Bilgiç’e Pakistan’da büyük ilgi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.