Esra Bilgiç oyunculuğu bırakıyor mu?

Diriliş Ertuğrul’da Halime Sultan’a hayat veren, şimdilerde Ramo’da boy gösteren ünlü oyuncu Esra Bilgiç, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gördüğünü açıklayan Bilgiç, “Oyunculuğu bırakıp avukat mı olacaksınız?” sorusuna net bir yanıt verdi.

Bol bol aksiyon sahneleri çektiklerini söyleyen Bilgiç, şaşırtan kilo itirafında bulundu. Güzel oyuncu, “Ramo’nun Adana’daki çekimlerinde kebap yemekten çok kilo aldım. Fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum” dedi.

Oyunculuğun yanı sıra hukuk fakültesinde öğrenim gördüğünü ve ikinci sınıfta olduğunu belirten Bilgiç, mezun olmasının zor olduğunu ama online derslere katılarak eğitimine devam ettirdiğini söyledi.

blank

OYUNCULUĞU BIRAKACAK MI?

Bilgiç, “Oyunculuğu bırakıp avukat mı olacaksınız?” sorusuna, “Hayır. Kariyerime oyuncu olarak devam edeceğim.” cevabını verdi.

Ünlü oyuncu, “Arkadaş arasındaki tartışmalarda kendi avukatlığınızı yapar mısınız?” sorusu üzerine, “Benim yerime başkası yapsın avukatlığımı” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.