Espark 10. yılını MFÖ ile kutladı

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen ESPARK AVM ve Tepebaşı Belediyesi işbirliği ile Espark 10. yılını MFÖ’nün verdiği muhteşem konserle Eskişehirliler ile birlikte kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl kutlamasının yanı sıra 10 yıldır Eskişehir’in buluşma noktası olan Espark, yeni yaşına MFÖ konseriyle girdi. 31 Ekim’de düzenlenen konserde Espark’a gelen ziyaretçiler MFÖ’nün efsane olmuş parçalarıyla keyifli dakikalar yaşadı. Geçmişten günümüze şarkılarıyla müzikseverlerin gönüllerinde taht kuran MFÖ, Espark’ ın yeni yaş heyecanına ortak oldu.

Tepebaşı Belediyesi ve Espark’ ın birlikte organize ettiği Konserin sonundaki havai fişek gösterisi ile muhteşem bir şekilde biten gece de Eskişehirliler MFÖ şarkılarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Gerçekleştirdiği aktiviteler ve Sosyal sorumluluk projeleri ile de Eskişehirlilerin yanında olan ve bu projelerle ödüllere layık görülen Espark AVM, 10. yılını binlerce ziyaretçisi ile MFÖ şarkıları eşliğinde kutladı.

Konser sonunda Tepebaşı Belediyesi Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Espark AVM Müdürü Berkay Damgacı sahneye çıkarak MFÖ ye çiçek ve plaket verdiler. 10 yıldır şehrin kültürel ve sosyal hayatının değişmez parçalarından biri olan Espark, ilk günkü heyecanı ile Eskişehir’ in yenilikçi ve öncü yüzü olmaya devam edecek.

Espark AVM Hakkında

2007 yılında ziyaretçileriyle buluşan Espark Alışveriş Merkezi Eskişehir’in odak noktası konumundadır. Espark Alışveriş Merkezi ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmektedir.

Espark Alışveriş Merkezi 4 kat, 150 mağaza ve 1100 araçlık 4 kat otoparktan oluşmaktadır. Toplam 45.000 metrekarelik kiralanabilir alan ile Espark Alışveriş Merkezi tüm şehir için buluşma noktasıdır. Espark ileriye dönük, yenilikçi projeleri ile ziyaretçilerine farklı seçenekler sunmayı hedeflemektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.