Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Meryem Uzerli şanssızlığı

Hayatımıza Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultanı rolü ile bir anda giren Meryem Uzerli, aynı hızla Tükenmişlik Sendromu ile uzaklaşmıştı.

Rol aldığı diziyi hiçbir gerekçe göstermeden terk eden Uzerli, bir süre sonra Gecenin Kraliçesi dizisi ile tekrar hayatımıza girse de talihsizliklerini de peşinden getirdi. Büyük umutlarla başlayan dizi reyting kurbanı olurken rol aldığı ‘Annemin Yarası’ sinema filmi de gişede büyük bir hezimete uğramıştı. Son olarak fenomen olan ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine dahil olan Meryem Uzerli, diziye girdiği ilk bölümden sonra dizi üç hafta yayına ara verdi. Dizinin takipçileri de buda Meryem şansızlığı yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.