Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bomba transfer!

ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kadrosuna dizide Façalı Ailesi’nin küçük oğluna hayat veren Emir Benderlioğlu’nun eşi Ceren Benderlioğlu’nu da kattı.

ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 4. sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Raci Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna son olarak Façalı Ailesi katılmıştı.

FAÇALILARIN KIZ KARDEŞİ GELİYOR

Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu ve İlhan Şen’in hayat verdiği aile fertlerine son olarak yeni bir isim daha katıldı. Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna Façalıların kız kardeşi rolüyle dahil oldu.

blank

Aynı zamanda Emir Benderlioğlu ile mutlu giden evliliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Ceren Benderlioğlu dizide ‘Ömür Façalı’ rolüne hayat verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.