“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisine 3 sürpriz isim

Salı akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle 5 sezondur izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Emir Emir Benderlioğlu’nun canlandırdığı Behzat karakterinin EDHO’dan ayrılacağı konuşulurken diziye 3 yeni oyuncunun daha katıldığı öğrenildi. Yapılan 3 oyuncu transferinin ardından dizide ipler gerilecek!

Atv’nin sevilen dizisi EDHO 6. sezonuyla yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor. Salı akşamları izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde usta oyuncu Oktay Kaynarca yer alıyor. Dizide bu hafta Behzat’ın öleceği konuşulurken yapılan 3 yeni transfer heyecan yarattı. Edinilen bilgiye göre EDHO oyuncu kadrosuna 3 yeni isim dahil oldu.

Diziye Savaşçı dizisinde Simon rolünü oynayan Soner Türker katıldı. Türker, ekranda genellikle ‘kötü adam’ rollerinde yer alıyor ve başarılı oyunculuğuyla da herkesin takdir ettiği bir isim. Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre diziye Türker ile birlikte iki isim daha dahil oldu.

Yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı diziye ayrıca Ahmet Erkut ve Uğur Keleş de katıldı. Soner Türker ‘Selman Korkmaz’ karakterine hayat verirken, Ahmet Erkut ‘Dayı Korkmaz’ ve Uğur Keleş de ‘Derman Korkmaz’ karakterini oynayacak.

Bu hafta heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek olan dizide Emir Benderlioğlu’nun canlandırdığı Behzat karakterinin vurulması ve canı ile mücadele etmesi dikkatleri çekecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.