Eskişehirspor’dan Jesse Sekidika açıklaması!

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un kulüp başkanı Mustafa Akgören, Nijeryalı futbolcu Jesse Sekidika için bir Anadolu kulübüyle ciddi rakama anlaştıklarını ancak menajerinin oyuncuyu razı edemediğini açıkladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Mustafa Akgören, Galatasaray’a transferi gündemde olan Jesse Sekidika için, “Jesse için farklı Anadolu kulüpleri transfer teklifinde bulundu. Bir kulüple çok ciddi rakama anlaştık. Oradan çok ciddi gelir elde edecektik. Kendisine ve menajerine bunu aktardık. Menajeri kabul etti. Ertesi gün Jesse’yi razı edemediğini söyledi. Yarın ya da yarından sonra menajeri gelecek. Sözleşmesini tek taraflı feshettiği doğru.” yanıtını verdi.

blank

Bu arada Jesse Sekidika‘nın sözleşme feshi Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesine de işlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.