Eski teknesi kendisine yetmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, yeni arayışlara girdi

Bodrum’da tatilini gerçekleştirecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, 15 metrelik yat arayışına girdi.

Son dönemde dalışa merak saran oyuncu, hafta sonu günü birlik Bodrum’a gelerek, 15 metre motor yat aradığı öğrenildi. Arkadaşlarıyla önceden belirlenmiş tekneleri dolaşan Tatlıtuğ’un karar aşamasında olduğu iddia edilirken 100 ile 300 bin Euro arasında değişen teknelere baktığı konuşuluyor.

Nilgün Belgün de Tatlıtuğ’u Bodrum’a gitmeden yakalayıp fotoğrafını çekti ve altına, “Sabah sabah içim açıldı desem. Havaalanında karşılaştık epey bir sohbet ettik.. Kıvanç gerçekten çok yakışıklı ve şahane bir adam. Cesur ve Güzel 2 bölüm sonra tamamen bitiyormuş. Bir süre deniz ve tekne durumu yaşayacakmış. Bodrum bizi bekler” notunu yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.