Eski bakan Başesgioğlu’ndan Bursa Mudanya’da hemşehri ziyareti

Devlet Bakanlığı’nın yanı sıra İçişleri ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanlarından olan Murat Başesgioğlu, Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi’yi ziyaret etti.

BURSA (İGFA) – Mülki idare amirliğinin meşakkatli ve onurlu bir görev olduğunu dile getiren eski bakanlardan Murat Başesgioğlu, Kastamonu Daday doğumlu hemşehrisi Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi’ye başarılı çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Türkiye’nin yetiştirdiği değerli bir devlet adamı olan Murat Başesgioğlu’nu Mudanya’da misafir etmekten müşerref olduğunu belirten Kaymakam Ayhan Terzi, “Dadaylı hemşehrim Başesgioğlu’nu ve değerli hemşehrilerimizi Mudanya’da ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakamlık Makamı’ndaki ziyaret sonrasında Başesgioğlu ve beraberindekiler, Kaymakam Terzi ile kordon boyunda deniz havası aldılar. Kaymakam Terzi, ziyarete ilişkin fotoğraflı sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.