Eşinin yanına gidiyor… Ebru Gündeş bebeğini ABD’de doğuracak!

ABD’de itirafçı olan eşi Reza Zarrab ile boşanacakları konuşulan şarkıcı Ebru Gündeş’in, doğacak bebeğini eşinin yanında dünyaya getirmek istediği öğrenildi.

Reza Zarrab ile olan evliliğinden bir çocuğu bulunan Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde yeni albümün ilk klibi piyasaya çıkan Gündeş’in klipte sürekli karnını kapatması hamilelik iddialarını güçlendirmişti.

İKİNCİ BEBEĞİ AMERİKA’DA DOĞURACAK

Sözcü’de yer alan habere göre; Gündeş’in ikinci bebeğini doğurmak için eşi Reza Zarrab’ın yanına ABD’ye gideceğini iddia edildi.

SADECE KONSER İÇİN GELECEK

9 Mart’ta düzenli olarak sahneye çıktığı Şişli’deki mekandaki programını sonlandırmaya hazırlanan Gündeş, hamileliğin son günlerinde eşinin yanında olacak. Çocuklarını, eşi Reza Zarrab’tan uzakta büyütmek istemeyen Gündeş, ABD’ye yerleşecek, sadece konserler için Türkiye’ye gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.