Eşine dava açan Berk Oktay hakim karşısına çıktı

Oyuncu Berk Oktay’ın boşanma aşamasındaki eşi Merve Oktay, Berk Oktay’ın uygunsuz görüntülerini yayınlamış bunun üzerine Berk Oktay ise eşine dava açmıştı. Söz konusu dava için Berk Oktay bugün hakim karşısına çıktı.

Merve Oktay, “Hiçbir zaman şöhret peşinde koşmadım. Magazinden uzak durmuş biri olarak kendimi ve ailemi küçük düşürmem söz konusu olamaz” diyerek suçlamaları reddetti. Berk Oktay ise “Kesinlikle suçu Merve hanımın işlediğine eminim. Boşanmak isteyince kariyerim bitirilmek istendi. Şikayetiçiyim” dedi.

blank
Merve Oktay – Berk Oktay

İstanbul 23. Asliye Ceza MAhkemesi’ndeki ilk duruşmaya, tutuksuz sanık Merve Oktay ile şikayetçi Berk Oktay katıldı.

Mahkeme sonrası adliyede basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncu şöyle konuştu:

“Bu olay benim namus davamdır. Asla geri adım atmayacağımı herkes bilsin. Bu fotoğraflar ben de yok. Bunların silindiğini zannediyordum. Bir insan neden 7 sene bu fotoğrafları harddisck’inde tutar? Bu konuyu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.