Eşi ve eski sevgilisiyle tatil yapan Can Bonomo’dan yanıt

Ünlü şarkıcı Can Bonomo eşi Öykü Karayel ve eşinin eski sevgilisi Bartu Küçükçağlayan ve onun eşiyle beraber tatil yaptı. Bonomo Uçan Kuş muhabirinin kendisine "Çok eleştiri aldı ne söyleyeceksiniz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Öykü Karayel, Can Bonomo, Bartu Küçükçağlayan, Merve Özgüle çiftlerinin birlikte tatil yapması magazin gündeminin en çok konuşulan olaylarından olmuştu.

Uçan Kuş muhabirinin kendisine “Çok eleştiri aldı ne söyleceksiniz?” sorusunu yöneltmesi üzerine Can Bonomo, “Bir şey söylemeye gerek yok. Bartu benim çok yakın ve samimi bir arkadaşım. Öykü de eşim ve en sevdiğim insan. 2020 yılındayız. Sonra kadına şiddet diye kadın cinayetleri diye ağlıyoruz böyle şeyler yapıyorsunuz televizyonlarda diye. Yapmayalım o yüzden” şeklinde yanıt verdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.