ESET, 21. yüzyılın kahramanlarını arıyor

Dijital güvenlikte küresel bir lider olan ESET, merkezinde teknolojinin yer aldığı, çeşitli endüstrilerde ilerlemeye katkıda bulunan vizyoner düşünürleri aradığı ‘İlerleme Kahramanları’ projesini duyurdu. Dünya çapında yürütülen proje kapsamında aday gösterme işlemi 26 Haziran’a kadar devam edecek.

Her türlü ilerlemenin ardında, toplumun genelinden bağımsız düşünebilen parlak beyinler var. ESET, bu ileriyi gören insanları bulmak ve dünyayı döndüren isimsiz kahramanlara ışık tutmak için bir proje başlattı. ESET web sitesi üzerinden, eset gerçekleşecek aday gösterme işlemi herkese açık.

Başvurular, gelişmiş endüstrilerin, toplumun veya toplulukların icat ettiği, benimsendiği ve geliştirildiği herhangi bir teknoloji hakkında olabilir. Ödüle hak kazanmak için, adayların belirlenen alanlardan en az birinde çalışmaları, aday gösterildikleri işe aktif olarak katılmaları ve 18 yaşın üzerinde olmaları gerekiyor. 300 kelimelik bir yönetici özeti içermesi gereken başvurular, teknoloji yoluyla etki yaratan adayların sınıfının en iyi çalışmalarının örneklerini özetlemesi gerekiyor.

15 farklı kategoride aday gösterilebilir

ESET’in İş Geliştirme Sorumlusu Ignacio Sbampato başkanlığındaki uzman bir değerlendirme ekibi, tüm başvuruları inceleyecek. Dünya çapında değişimin isimsiz kahramanları listesi Eylül 2022’de açıklanacak.

  1. Sanat ve Yaratıcı Endüstriler
  2. İş
  3. Dijital Güvenlik
  4. Eğitim
  5. Enerji ve Sürdürülebilirlik
  6. Finansal Hizmetler
  7. Gıda ve Tarım
  8. Sağlık ve Yaşam Bilimleri
  9. Lojistik Sektörü
  10. Üretim
  11. Araştırma & Geliştirme
  12. Bilim
  13. Spor
  14. Akıllı Şehirler, IoT ve BT Endüstrisi
  15. Ulaşım ve Seyahat Endüstrileri

Ignacio Sbampato proje ile ilgili şu paylaşımda bulundu: “Bir an için tarihin yaratıcı düşünürlerinin katkılarının olmadığı bir dünya ve bunun günümüz teknolojisini nasıl etkileyeceğini hayal edersek, çabalarının neden alkışlanması gerektiği açıkça ortaya çıkıyor. Bu nedenle tüm iş arkadaşlarımız ve ortaklarımızla beraber ESET olarak, bilimin gelişimine ve teknoloji, araştırma ve kurumsal sorumluluk girişimlerine büyük önem veriyoruz. Gerçek “İlerleme Kahramanları” arayışımıza başlarken heyecan duyuyoruz, böylece dünya çapında tüm şaşırtıcı başarıları kutlayabilir ve gezegenimizi daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı olan ilerici zihinlere ışık tutabiliriz. “

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.