“Esaretin Bedeli” ve “Dali’nin Kadınları” sanatseverlere buluşmaya devam ediyor

Atlantis Yapım, tiyatro gruplarının Anadolu’yu dolaşıp, ülkenin dört bir yanındaki sanatseverlere ulaştığı, geçmişte kalan o güzel günleri günümüze taşıyor.

Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği mükemmel oyun Esaretin Bedeli Kasım ve Aralık aylarında Adana’dan Antep’e ve sonrasında İstanbul’u dolaşmaya devam ediyor.

‘ESARETİN BEDELİ’

Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından Türkiye’de ilk kez tiyatro sahnesine taşınan “Esaretin Bedeli” oyunu Anadolu turnesine çıktı. Başrollerini Kerem Alışık (Red), Kaan Taşaner (Andy) ve İştar Gökseven’in (Müdür Stammas) paylaştığı “Esaretin Bedeli” 20 Kasım’da Beylikdüzü’nde, 29 Kasım’da Adana, 30 Kasım’da Gaziantep’te , 26 ve 27 Aralık’ta İstanbul’da sahnelenecek. 25 kişilik dev bir kadrosuyla izleyenleri adeta büyüleyen oyun seyirciye unutamayacağı bir tiyatro deneyimi yaşatacak.

blank

‘Esaretin Bedeli’ Turne Programı:

20.11.2019

Çarşamba

İstanbul

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi

29.11.2019

Cuma

Adana

01 Burda PGM

30.11.2019

Cumartesi

Antep

Şehitkamil Kültür Merkezi

26.12.2019

Perşembe

İstanbul

Caddebostan Kültür Merkezi

27.12.2019

Cuma

İstanbul

Zorlu PSM-Turkcell Platinum Sahnesi

‘DALİ’NİN KADINLARI’

Başrollerini Hatice Aslan (Edith Piaf), Devrim Nas (Kişi), Hande Soral (Frida Kahlo), Gülin İyigün (Marlyn Monroe) ve Açelya Devrim Yılhan’ın (Virginia Woolf) paylaştığı, “Dali’nin Kadınları” sezonun en çok ilgi gören oyunları arasında başı çekiyor. Çolpan İlhan ve Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından çarpıcı ve değişik bir üslup ile sahneye aktarılan bu absürt komedi aynı zamanda müzikal, trajedi ve gerilim unsurlarını da içeriyor. İzleyicileri olağandışı bir yüzleşmeye davet eden “Dali’nin Kadınları” tüm Türkiye’yi gezdikten sonra 5 Aralık’ta tekrar İstanbul’a dönüyor.

‘Dali’nin Kadınları’ Turne Programı:

5.12.2019

Perşembe

İstanbul

Trump Kültür ve Gösteri Merkezi

12.12.2019

Perşembe

İstanbul

KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

20.12.2019

Cuma

İstanbul

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi

23.12.2019

Pazartesi

İstanbul

Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.