Eryılmazlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı genç işadamı Bekir Eryılmaz’ın yıldızı parlıyor

Eryılmazlar Metal A.Ş’nin en her geçen gün büyümesinde şüphe yok, ki dinamik,mütevazi, uluslararası arena’da başarılarıyla adından söz ettiren Eryılmazlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı genç işadamı Bekir Eryılmaz’ın katkısı bir hayli fazla.

Hatay’da faaliyet gösteren Eryılmazlar Metal A.Ş Türkiye’de gösterdiği başarılarıyla adından söz ettirirken, diğer taraftan’da petrol,demir üretimi,jojistik ve İnşaat sektöründe’de sağlam adımlarla ülke ekonomisine katkı sağlayarak binlerce kişiye iş istihdamı sağlayan Eryılmazlar Metal A.Ş’nin en her geçen gün büyümesinde şüphe yok, ki dinamik,mütevazi, uluslararası arena’da başarılarıyla adından söz ettiren Eryılmazlar Yönetim Kurulu Başkanı genç işadamı Bekir Eryılmaz’ın katkısı bir hayli fazla.

Bir çok Alanda faaliyet gösteren ve ülke ekonomisine yaptığı katkılar ile bilinen Eryılmazlar’ın hikayesi 1990 yılında başladı. Eryılmazlar, Hatay, Payas’ta önemli bir yere sahip olsada, kısa sürede, tüm Türkiye’de yaptığı yatırımlarla adından söz ettirerek büyümeye devam ediyor.

blank

2012 yılı itibariyle Kabuklarını kırarak ilerleyen yıllarda,bir çok sektöre atılan Eryılmazlar,Demir,Lojistik,Petrol ve Otelcilik sektörününde öncüleri arasına girmeyi başardı.

Bekir Eryılmaz

Bu başarıda genç işadamı Bekir Eryılmaz’ın katkısı gözle görülüyor.

Genç ve başarılı işadamı yaptığı açıklamada; Eryılmazlar olarak vizyonlarının her zaman sınırın üstü olarak vurgu yapan Bekir Eryılmaz konuşmasının devamında şunları söyledi.

Vizyonumuz her zaman sınırın üstünde olmaktır, Biliyorsunuz Teknoloji her geçen gün gelişiyor. bu gelişmenin bize verdiği faydalanmayı sağlayarak daha ne kadar ilerleyebilirsek,ne kadar önde olursak, ne kadar Vatanımızı Milletimizi temsil edersek, ne kadar daha ülke ekonomisine katkı saglar, ne kadar daha fazla kişiye istihdam saglarsak bu bizi mutlu eder dedi.

İş dünyasında adından sıkça söz ettiren Eryılmazlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Eryılmaz, konuşmasının devamını şu sözlerle noktaladı;

Ticaretin, Mesleğin Ve Üretimin Asla Yaşı olmaz…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.