Ersoy Dede bugünden itibaren TRT 1 Ana Haber’de

Yeni yayın dönemine hazırlanan TRT 1 Ana Haber, bugünden itibaren Ersoy Dede’ye emanet olacak.

Işıl Açıkkar’dan devraldığı Ana Haber koltuğunda bugün ilk yayınına çıkacak olan Ersoy Dede, hafta içi her gün saat 19.00’da TRT 1 Ana Haber’de izleyiciyle buluşacak.

Ersoy Dede kimdir?

1975 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Dede, gazetecilik mesleğine 1992 yılında yerel Adalet Gazetesi’nde başladı. O yıldan bu yana çeşitli radyo ve televizyon programlarına imza atan Dede, Habertürk, Kanal 6, Ülke TV, 24 gibi televizyon kanalları ile Best FM, Show Radyo, Power FM gibi çok sayıda radyoda çeşitli işlere imza attı.

Yaklaşık 10 yıldır TRT Radyo 1 Hafta Sonu sabah kuşağını hazırlayıp sunan Ersoy Dede, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti “Yılın Gazetecisi” ödülünün de aynı zamanda sahibi.

blank

Dede’nin, “Bir Çocuk Öldü” ve “Mit Tırları İhaneti” isimli iki kitabı bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.