Ersay Üner’den Büşra Pekin itirafı geldi

Ersay Üner, geçtiğimiz haziran ayında çıkarmış olduğu Nokta albümüne dair tüm bilinmeyenlerini başarılı yazar Yavuz Hakan Tok’a anlattı.

Nokta albümü ile ilgili soruları yanıtlayan Ersay Üner gelen tepkilerin çok iyi olduğunu dile getirirken albümü ile ilgili gidişatı şu şekilde anlattı;

Bu kadar kısa sürede anlaşılmasını beklemiyordum çünkü yeni ve farklı bir şey yaptım ve biraz zamanla anlaşılır diye düşünüyordum. “Şapkanı önüne koy, düşün,” dedim kendi kendime. Sıfır beklenti. Algılayacak insanların güzel şeyler düşüneceğini biliyordum. Ve beklediğimden çok hızlı gelişti o süreç. Demek ki doğru bir şey yapmışım. Bu beni çok mutlu ediyor. Yıllardır dönüp duran söylemi kırabilmek. Yeni yapmaktan korkmayacaksın. Tabii ki yeni yaparken kalkıp da alternatif yapmayacaksın. Bunu alternatif müzik kötüdür manasında söylemiyorum. Tam tersi; alternatif olan popüler olanı her zaman besler. Hatta sonuçta her alternatifin sonu popüler olmaktır.

BÜŞRA’NIN PRODÜKTÖR ZEKASI VAR!

Büşra Pekin’in Nokta albümündeki prodüktörlüğünden bahsederken Ersay Üner’in  vermiş olduğu cevap ise;

İşin diğer tarafında ise Büşra zaten 24 saat yanımda. Onun inanılmaz vizyonuyla gerçekten biz her zaman birbirimizi tamamlıyoruz. Herkes onun sadece oyunculuk tarafını biliyor. Tabii ki yetenekli olduğunu biliyoruz, kendi yazıyor, kendi oynuyor ama arka tarafında onun da çok büyük bir dünyası var. Prodüktör zekâsı… Bir şeyleri prodükte etmek konusunda bence üstüne yok. Çok iyi görüyor, vizyonu çok iyi. Ne nasıl olur, neyi ne tamamlar… Kulağı da inanılmaz. Müzisyen kulağı gibi kulağı var, kontrşanlara kadar duyuyor. Dinlediğini alıyor, müzik konusuna hâkim. İkimizin güçleri birleştiği zaman da bu iş bu noktaya geliyor.

blank
Büşra Pekin – Ersay Üner

 

ASIL DÖNMEN GEREKEN YER KENDİN VE MÜZİĞİN!

“Adam 17 yaşında mı 40 yaşında mı?” diye yazmışlar Ekşi Sözlük’te senin için bu konudaki cevabın nedir sorusuna ise;

Ben de görüyorum. O kadar mutlu oluyorum ki. Bence bu zaten. O şekilde görünmek sizin elinizde. Etraftakiler ne der, aman şöyle konuşayım, şöyle poz vereyim de kamerada iyi çıkayım gibi şeylerle… Yani hep etrafında kamera varmış ve hep sana mikrofon tutuluyormuş gibi yaşarsan tabii ki hayat çok sıkıcı. Ben onu sevmiyorum. Yapabileceğim zamanlar oldu. 22-23 yaşlarında hem müzikal olarak esiyordum hem de kendi kendime esiyordum, çok hızlıydım. O dönemlerde tecrübe ettiğim şeyler bunlar zaten. Asıl dönmen gereken yer kendin ve müziğin. Onun haricindeki her şey varyete.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.