Ersay Üner, uzun bir aradan sonra sahnelere unutulmaz bir dönüş yaptı

İki Aşık teklisi ile 100 milyonu geçen izlenme sayısına ulaşan,dijital platformlarda ve radyolarda 1 numaraya yerleşen başarılı müzisyen Ersay Üner, uzun bir aradan sonra sahnelere unutulmaz bir dönüş yaptı.

Geçtiğimiz akşam Agency Live’da İki Aşık’ın ilk konserini veren ve başarısını kutlayan Ersay Üner’i dinlemeye gelenler arasında Necati Akpınar, Büşra Pekin, Şinasi Yurtsever, Simge, Ozan Bayraşa, Güliz Ayla, Genco Ecer, Nihat Odabaşı, Ayşe Özyılmazel, Seçkin, Yasemin Şefik gibi dostları vardı.

İki Aşık, Yürüdüm, Tatlım Tatlım gibi kendi yorumladığı şarkılarının yanı sıra diğer sanatçılara verdiği birbirinden hit olmuş şarkılarına da sahnesinde yer veren sanatçı, performansı ve güçlü sesi ile kendine hayran bıraktı.

Simge, Ersay Üner imzalı şarkısını sahnesinde seslendirdi

Son dönemin en popüler ve başarılı isimlerinden Simge, sahneye konuk sanatçı olarak çıktı ve Ersay Üner imzalı Üzülmedin mi? şarkısını seslendirdi.

Heyecanını paylaştı

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersay Üner : ” İki Aşık şarkımızın başarısını bu gece kutlayacağız. Her şey çok iyi gidiyor. Bugün uzun bir süre sonra tekrar konserlere başladık. Konserlerimiz tüm hızıyla da devam edecek. ” dedi.

Bir sonraki projesi hayranları tarafından merakla beklenen sanatçı, konserleri aracılığıyla sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.