Erol Evgin’den terör açıklaması

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını Facebook hesabı üzerinden yayınladığı mesajıyla lanetledi.

Lanet olsun! Barış çağrısı için bir araya gelen masum insanları hedef alan bu hain pusuya, alçak saldırıya, kalleş teröre bin kez lanet olsun.

Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısında, bu büyük acıda birbirimize kenetlenmeliyiz. Tüm siyasiler, parti programlarını ve siyasi hesaplarını bir yana bırakarak güzel yurdumuzda güvenlik ve barış için bir araya gelmeli ve ülkede huzuru sağlamalıdır.

Barış düşmanları yakalanıp, cezalandırılmalı ve bizler bu süreçte sağduyuyu elden bırakmamalıyız.

En büyük düşmanın umutsuzluk olduğunu asla unutmamalıyız. Türk halkı toplumda yaratılan bu travmayı ve kaos ortamını birlik ve beraberliğiyle aşacak ve aydınlık bir Türkiye’yi yaratacak güçtedir.

Yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

Erol Evgin’den Levent Kırca mektubu

Gülmek bizi diğer canlılardan ayıran en güzel insanlık halidir.

Aklımızı ve ruhumuzu korur mizah.

Bu sabah, yeryüzünün en büyük mizah ustalarından biri olan sevgili Levent Kırca’nın ölümüyle, korumasız uyandık dünyaya.

Bir ömür boyu, bu sevinçsiz topluma neşe saçmak için çabalayan o büyük komedyen, Edip Cansever’in dediği gibi “Gülmek, bir halk gülüyorsa gülmektir” dercesine kayıp gitti aramızdan.

Son yıllarda sanatını yapacak TV kanalı bulamamanın küskünlüğü yüreğinde, bir de veda mektubu yayınlayarak “Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle” bizi “Atatürk’le, Cumhuriyet’le kalmaya” davet ederek ayrıldı bu dünyadan.

Sevgili Levent, bizler senin bu son arzunu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Sen ışıklar içinde ol! Yıldızlar yağsın üzerine!…

Erol EVGİN

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.