Erol Evgin: İdama karşıyım ama…!

11.Kırkpınar Sanat Akşamları Erol Evgin’in Muhteşem Sahnesiyle başladı.

Başladığı günden itibaren konserler, tiyatrolar, çocuk oyunları ve gösterileriyle Sapanca Kırkpınar’ın konser ve etkinlik hayatına yön veren Kırkpınar Sanat Akşamları , Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu Sanat Kulübü, Osi Organizasyon ve Koşanadam Organisazyon işbirliği ile 27 Ağustos/14 Eylül tarihlerinde yeniden canlanıyor. Bu yıl 11’incisi düzenlenen “Kırkpınar Sanat Akşamları” birbirinden renkli etkinlikleri ile hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir eğlenceye imza atıyor.

Şık kıyafeti ile dikkat çeken Erol Evgin sanatta 50. Yılını kutladı. Röportajında 50. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

blank
Erol Evgin

KENDİMİ ÇOK GENÇ HİSSEDİYORUM

Genç kalmanın sırlarını da anlatan Erol Evgin kendisini 40 yaşında hissettiğini söyledi.

‘’Değişimi belli etmemeye çalışıyorum. Kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Genlerimizde iyi çok şükür. Yastığa 5 kala uyurum ben. Eve iş götürmem, sabaha iş bırakmam. İyi besleniyorum. Her gün ofise gidip çalışıyorum. Çok şükür ailemle huzurlu ve mutluyum. Her şey çok iyi gitti bu yaşıma kadar. Yaşım yok benim, yaşsızım ben geceleri saymazsak 35-40 yaşındayım.

EROL EVGİN İSYAN ETTİ İDAM’A KARŞIYIM AMA

Kadına şiddetin kendisini çok üzdüğünü de söyleyen ünlü sanatçı kadına şiddetle ilgili önemli açıklamalar yaptı. ‘’Altın Düetler-2 albümünü çıkardık. 12 değerli kadın sanatçı ile yaptım bu albümü. Bir kadın dokunuşu var bu albümde. Kadınlar çok değerli ve önemli. Ağustos ayında 50 Kadın öldürülmüş biliyor musun haberlerde izledim. Çok yazık çok çok yazık. Türkiye’miz de Kadınların tacize uğramadığı, hor görülmediği , dövülmediği ve öldürülmediği günleri yaşamak ve görmek istiyoruz. Eğitim olması lazım. İnsanları eğitmek lazım. Öfke kontrolü diye bir şey anca eğitimle olur. Çağdaş Dünyadan yanayım. Çağdaş Dünya da olmayan bir şey İdam’a karşıyım. İdam olduğu zaman bir şey değişmiyor. Öfke kontrolü yok bir anda cinnet geçiriyorlar. Ya benimsin ya toprağın diye öfkelerini kontrol edemiyorlar. Rep Müzik dinlemediğini söyleyen ünlü sanatçı röportajda son zamanlarda popüler olan Rep Müzik ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı Gençler kendilerini ifade ediyor saygı duymak lazım engel olmamak gerekir dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.