“Erol Evgin 50. Yıl Konserleri” Türkiye turnesi başlıyor

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, sanat hayatının 50. yılını kutladığı görkemli konserin gördüğü ilginin ardından, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine Kerki | Solfej’in düzenlediği “Erol Evgin 50. Yıl Konserleri” ile Türkiye turnesine çıkıyor.

Sanat hayatının 50. yılında 6. kez Türkiye’yi dolaşacak olan Sanatçı; 24 Nisan’da Mersin Yenişehir AKM’de, 26 Nisan’da Gaziantep Gaun Mavera Açıkhava Sahnesi’nde, 3 Mayıs’ta Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda, 4 Mayıs’ta Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda konserler verecek.

Şarkılarını Türkiye ile birlikte seslendirecek

Yaz boyunca; İzmir, İstanbul, Bodrum, Datça, Ayvalık, Altınoluk, Kuşadası, Çeşme, Denizli, Antalya, Bursa, Kayseri, Diyarbakır, Ankara’da müzikseverlerle buluşacak olan Erol Evgin, dört neslin birlikte söylediği, anılarımıza fon müziği olmuş altın şarkılarını Türkiye ile birlikte seslendirecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.