“Erkenci Kuş”ta rol alan oyuncu Anıl Çelik: Ceycey’de şeytan tüyü var

Yaz ekranının beğeniyle izlenen dizilerinden “Erkenci Kuş”ta rol alan genç oyuncu Anıl Çelik, dizide canlandırdığı Ceycey lakaplı Cengiz Özdemir karakteriyle kendine hayran bırakıyor.

Dizide kendine özgü giyim tarzı, zekası ve olaylar karşısındaki tepkileriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncuya performansıyla ilgili sosyal medyadan da beğeni mesajları yağıyor.

Hayat Sevince Güzel, Çilek Kokusu, Kertenkele ve Unutulmaz gibi izlenme oranları yüksek dizilerde de önemli karakterlerle karşımıza çıkan Çelik, Ceycey’in, oynarken en heyecan duyduğu rollerden biri olduğunu söylüyor. Karakter yaratım aşamasında da birçok noktada kendi fikirlerini karaktere kattığının altını çizen yetenekli oyuncu sözlerine şöyle devam ediyor; “Zekasını kullanan, algı yönetimi konusunda becerikli ve sempatik bir karakter Ceycey. Şeytan tüyü var diyebilirim. Onun sayesinde bu projede geniş bir hareket alanına sahibim. Demet Özdemir’le ve yapım firmamız Gold Film’le daha önce de birlikte çalışmıştık. Bu işte de tüm ekip uyum içinde çalışıyoruz. ” dedi.

‘Ölü Yatırım’ Eylül’de vizyona girecek

Geçtiğimiz sene rol aldığı “Hey Mexico” isimli tiyatro oyunundaki rolüyle 17. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde ‘Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan başarılı oyuncu, Eylül ayında vizyona girecek başrolünde olduğu sinema filmi “Ölü Yatırım” için de gün sayıyor. Rol arkadaşı Serkan Dağlı ile senaryosunu birlikte kaleme aldığı absürd komedi tarzındaki film, mezarcı iki kardeşin maceralarını anlatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.