Erkan Petekkaya’nın yeni projesi belli oldu

TV8’in reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda’da canlandırdığı Sadi karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya’nın yeni projesi ortaya çıktı. Performansı ile çok konuşulan ünlü oyuncu, 15 Temmuz konulu ‘Şafak Vakti’ isimli filmde rol alacak.

TV8’in iddialı dizisi Kırmızı Oda’da Sadi karakteri ile çok sevilen Erkan Petekkaya’dan yeni haberler var. Cuma akşamları ekrana gelen Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerinin alıntılandığı Kırmızı Oda dizisindeki başarılı performansı ile hayran kitlesini genişleten Erkan Petekkaya’nın yeni projesi belli oldu.

Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan paylaştığı habere göre, Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteriyle ekranlara dönen Erkan Petekkaya’nın yeni projesi belli oldu. Performansı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, 15 Temmuz konulu ‘Şafak Vakti’ isimli filmin başrolünde yer alacak.

blank

Rafadan Hayat yapım şirketinin imza attığı Şafak Vakti filminde yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk bulunuyor. Erkan Petekkaya’nın başrolünde olduğu ve sete çıktığı bilinen filmde, ayrıca Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Baran Bölükbaşı ve Aslıhan Karalar gibi ünlü isimler rol alacak.

Öte yandan başta 5 bölüm anlaştığı bilinen Kırmızı Oda dizisindeki performansı ile herkesin takdirini toplayan Erkan Petekkaya’nın bölümlerinin uzatıldığı öğrenildi.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı Madalyonun İçi adlı kitaptan uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerinin alıntılandığı Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan gibi ünlü isimler bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.