Erkan Petekkaya: Nurgül Yeşilçay ile dargınlığım yok

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, katıldığı ‘Magazin Noteri’ programında, eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay ile aralarında, artık bir dargınlık kalmadığını söyledi.

Geçmiş dönemde eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay ile davalık olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sunduğu YouTube magazin programı Magazin Noteri’nin canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Nurgül Yeşilçay ile aralarında artık bir dargınlık kalmadığını belirten Petekkaya, “Paramparça 1,5 yıl sürdü ve çok iyi bir işti. Nurgül beraber bir iş yaptığım ancak tartıştığım, zaman zaman birbirimize sinirlendiğimiz bir arkadaşım. Kendisiyle mahkemelik olduk ancak daha sonra uğraşmak istemedik ve geri çektik. Hepsi geride kaldı. Yolda görsem kendisine selam veririm.” ifadelerini kullandı.

Geçmiş dönemde uçak yolculuğunda bir yolcuyla arasında yaşanan olay ve alkol iddiaları hakkında da konuşan ünlü oyuncu, şunları söyledi:

“Yıllardır işin magazin tarafını yönetemedim. Magazinlik bir adam değilim. Belki de hayatımda hiç menajerimin olmamasından kaynaklandı. O uçak yolculuğunda yaşanan olay her ünlü ismin başına geliyor. Hele bu televizyonların WhatsApp ihbar hatları çıktıktan sonra bizi tufaya düşürmek isteyenler çok olmaya başladı. Bu artık bir sektör oldu. Alkol olayına gelince; ben 500-600 bölüm dizi çekmişim, evimde 3 dolap dolusu ödül var. Haftada 1-2 gün eğlenme, arkadaşlarımla dışarı çıkma şansım var. 52 haftada 52 kere yapmışım, insanlar da bunu her gün yapıyorum sanmış.”

blank

‘Kriz geldiği zaman televizyonu vuruyor’

Son olarak yeni projeleri hakkında da konuşan ünlü oyuncu, “Bu dönem sektör açısından hayatımda gördüğüm en zor dönemlerden biri. Kriz geldiği zaman televizyonu ve reklamları vuruyor. Şimdi Ali Gündoğdu ile güzel bir proje için görüşüyoruz. Bir ajan hikayesi üzerine bir film olacak. Henüz senaryo üzerinde çalışıyoruz. Evrensel bir hikaye olmasını, yurt dışında da izlenmesini istiyoruz. Şu anda bir kanalla görüşüyoruz. Şubat ayı sonunda başlamasını bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.