Erkan Petekkaya: ‘Bu kazmadan bir şey olmaz.’ dediler

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya kendisi hakkında itiraf dolu bir açıklamada bulundu. Oyunculuk okumaya karar verme sürecini anlatan Erkan Petekkaya kendisi için, ‘bu kazmadan bir şey olmaz’ dediklerini söyledi.

Şimdilerde Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi rolü ile gündemde olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Bloomberg HT kanalından yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk oldu. Burada oyunculuk hayatına başlama sürecinden bahseden Petekkaya, itiraf dolu şu açıklamayı yaptı:

Tiyatro okudum. Sıfır yeteneğim vardı, büyükelçi olmak istiyordum. Bir gün Kadıköy Altıyol’da otobüs durağından bir kız gördüm. 16 Pendik otobüsüne bindi, tek biletim vardı ben de peşinden bindim. Tanıştık. Tiyatro yapıyormuş beni provaya çağırdı. Gitmeye başladım. Bir gün bir oyuncu gelmedi. Bana, ‘Şunu sen okur musun?’ dediler. Sahneye çıktım. İçimde bir şeyler oldu. ‘Ben büyükelçi olmak istemiyorum, oyuncu olacağım.’ dedim.

blank

‘BU KAZMADAN BİR ŞEY OLMAZ DEDİLER’

17 yaşındaydım. Tiyatronun T’si yoktu hayatımda o güne kadar. Ders aldım, ‘Bu kazmadan bir şey olmaz.’ dediler. Biraz aileden uzak kalıp, özgür olmak için Eskişehir’de konservatuvar sınavına girdim, kazandım. Şans da yardım etti ama ben de çok çalıştım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.