Erkan Kolçak Köstendil’in oğlu Marsel’le paylaşımı büyük ilgi gördü

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun’dan dünyaya gelen oğlu Marsel’le verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Oğluyla ‘Muhabbetteyiz’ notuyla paylaşım yapan Erkan Kolçak Köstendil’in paylaşımı sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi görürken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile 3 yıl önce nikah masasına oturan Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil çifti oğlu Marsel’i geçtiğimiz Temmuz ayında oğlu Marsel’i kucağına aldı. Oğluyla sık sık mutluluk pozları veren başarılı oyuncu yeni bir paylaşımda bulundu.

blank

Çukur’da gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Köstendil, oğlu Marsel ile verdiği pozu ‘Muhabbetteyiz’ notuyla paylaştı.

Köstendil paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları ‘Ahh muhabbetiniz daim olsun can içlerim’, ‘Bu ne tatlılık beyler’ ve ‘Yaaa ne kadar güzelsiniz’ gibi yorumlarda bulundu. İşte o paylaşım…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.