Erkan Kolçak Köstendil’den Çukur itirafı!

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Erkan Kolçak Köstendil, üç sezondur devam eden Çukur dizisiyle ilginç bir itirafta bulundu.

Nişantaşı’nda bir lokantada yemek yedikten sonra objektiflere yansıyan oyuncu sokakta sevenlerinin yakın markajındaydı. Köstendil, basın mensuplarıyla ayaküstü söyleşmek için durduğu anda sevenlerinin fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. Oyuncu, üçüncü sezona giren diziyle ilgili olarak “Bu kadar uzun soluklu olacağını tahmin etmiş miydiniz?” sorusuna ise gülerek “Hayır birinci sezonda biter demiştim. Tabii ki düşünmedim ne bileyim ben?” diye cevap verdi.

Erkan Kolçak Köstendil

Eşi Cansu Tosun ile doğacak bebeklerine de ‘Mersel’ adını vereceklerini ve sürecin sağlıklı olarak işlediğini de anlatan Köstendil, rol aldığı dizinin şiddet sahneleri nedeniyle sürekli eleştirilmesiyle ilgili soruyu ise “Acelem var onu uzun uzun oturarak konuşalım” diye geçiştirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.