Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’dan bebek müjdesi geldi!

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, meslektaşı Cansu Tosun ile 1.5 yıl önce Olimpos’ta nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu Cansu Tosun’la Ağustos 2018’de evlenmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor.

blank
Erkan Kolçak Köstendil – Cansu Tosun

3.5 AYLIK HAMİLE

Önceki akşam bir davete katılan oyuncunun, karnını gizlemek için geniş kıyafet tercih etmesi dikkat çekti. Bebek haberini şimdilik sadece yakın çevresiyle paylaşan çiftin, heyecanlı ve mutlu olduğu öğrenildi. Ayrıca Tosun’un 3.5 aylık hamile olduğu belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.