Erkan Kolçak Köstendil: Evlilik güzel şey… Gençler evlenin, başıboş gezmeyin

Geçtiğimiz yaz kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun’la dünyaevine giren Erkan Kolçak Köstendil, bekarlara seslendi: “Evlilik güzel şey… Gençler evlenin, başıboş gezmeyin.”

Reyting rekorları kıran birçok yapımda rol alan ve son olarak ‘Çukur’ dizisinde Vartolu karakterini oynayan Erkan Kolçak Köstendil, oyuncu eşi Cansu Tosun’la evlendiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

‘Başıboş gezmeyin’

Katıldığı bir söyleşide samimi açıklamalar yapan Köstendil, bekar olan gençlere de “Evlilik güzel şey… Gençler evlenin, başıboş gezmeyin” diyerek çağrıda bulundu. Oyuncu olmadan önce gönül verdiği futbola hala devam eden Erkan Kolçak Köstendil, kaleciliğini yaptığı Vefaspor’un formasıyla söyleşiye katıldı. Babasının koyu bir Galatasaray taraftarı olduğundan bahseden oyuncu, kendi hayalinin de bir gün, Galatasaray’ın kalecisi olmak olduğunu” söyledi.

‘Ben şarkıcı değilim’

Rol aldığı projelerde oyunculuğunu yanı sıra sesiyle de ön plana çıkan yetenekli oyuncu, albüm yapmayacağını da şu sözlerle dile getirdi: “Çok albüm teklifi geldi. Bazı oyuncu arkadaşlarım yapıyor ve onlara yakışıyor. Ancak albüm çıkarmak haddim değil şimdilik. Gerçek müzisyenlere haksızlık olur.”

blank

Evliliğinde çok mutlu olduğundan bahseden oyuncu, ev işlerinden anlamadığını itiraf ederek sadece makarna ve tost yapabildiğini söyledi.

35 yaşına basan Erkan Kolçak Köstendil’e sahnede sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.