Erhan Kılıç işçisinin yüzünü yine güldürdü: En düşük maaş 11 bin 500 TL

Buca Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel İş 5 No’lu Şube’de örgütlü işçiler arasında gerçekleştirilen toplu sözleşme süreci yüz güldüren bir maaş artışı ile son buldu, en düşük maaş 11 bin 500 TL’ye yükseldi.

Buca Belediyesi’ndeki toplu sözleşme görüşmeleri, uzlaşma ile sonuçlandı. Yüksek enflasyon karşısında emekçisinin yanında olmak için kararlı duruşuyla süreci yürüten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a ilk teşekkür sendika yöneticileri ve iş yeri temsilcilerinden geldi.

Karar belediyede büyük bir coşku ve sevinçle karşılanırken, karara imza atan Başkan Kılıç, sonucun hayırlı olmasını diledi. Güncel ekonomik gelişmelere rağmen mali disiplini sağladıklarına dikkat çeken Başkan Kılıç, işçi ve emekçilerle el ele Buca için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.