Erhan Çelik yeni aşkı Sedef Orman hakkında ilk kez konuştu

Eski eşi Gülben Ergen’le sıkıntılı bir süreç geçiren gazeteci Erhan Çelik’in, Fikret Orman’ın ihanetine uğrayan eski eşi Sedef Orman ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Bir partide çekilen görüntüler buna kanıt gösterilmişti. Ayrıca Erhan Çelik ve Sedef Orman’ın Mardin’e haftasonu tatiline gittiği iddia edilmişti. Tüm bu iddialardan sonra Erhan Çelik aşk iddiaları hakkında ilk kez açıklama yaptı. İşte Erhan Çelik’in o açıklamaları.

Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Orman’ın Gülben Ergen’den olaylı şekilde boşanan Erhan Çelik ile yeni bir ilişkiye adım attığı ortaya çıkmış, fotoğrafları medyaya sızmıştı.

İşte Erhan Çelik ve Sedef Orman’ın aşkını kanıtlayan fotoğraf olduğu iddia edilen o fotoğraf. Bu fotoğraftan sonra Erhan Çelik ve Sedef Orman’dan bir aşk açıklaması bekleniyordu. Ayrıca Erhan Çelik, Twitter hesabına “Her şeyden geçip ‘SEDEF’ kaplı bir hayatta biriktirmeye başladığım umutlarım var” yazmıştı.

blank

Erhan Çelik önceki gün Etiler’de bir alışveriş merkezine geldi. Tek başına olan Erhan Çelik, restaurantta bir yemek yedi. Gazetecilerin kendisine ne soracağını çok iyi tahmin eden Erhan Çelik, yeni aşkı olduğu iddia edilen Sedef Orman hakkında sadece tek bir açıklama yaptı.

Lokanta çıkışında yeni ilişkisine dair sorularla karşılaştı. Erhan Çelik “Sedef Hanım candır” yanıtını vermekle yetindi. Sedef Orman, Fikret Orman’ın ihanetine uğrayınca Eylül 2012’de evliliğine nokta koymuştu.

Erhan Çelik ve Sedef Orman, hafta sonunu Mardin’de birlikte geçirdi. Bir Konak Oteli’nde kalan çift, Mor Gabriel Manastırı’nı da ziyaret etti. Sedef Orman, Instagram’dan Mardin’de kaldıkları otelin fotoğrafını paylaşıp altına “Bir masalın içindeymiş gibi” diye yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.