Erhan Çelik ve Gülben Ergen arasında sular durulmuyor

5 yıl önce anlaşmalı olarak yollarını ayıran Erhan Çelik ve Gülben Ergen, arasında sula durulmuyor. Gülben Ergen’in avukatı Erhan Çelik’in 2017’de tedbir dosyasına ilişkin haberleşme içeriklerini basına servis ettiği iddiasıyla şikayette bulundu. Savcılık, Çelik’in ‘kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme’ ve ‘gizliliğin ihlali’ suçlarından 3 yıldan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebiyle dava açtı.

2016 yılında Erhan Çelik ile anlaşmalı olarak boşanan Gülben Ergen eski eşinden yeniden şikayetçi oldu. Gülben Ergen’in avukatı Aile Mahkemesi’ne başvurarak Erhan Çelik’in 2017’de tedbir dosyasına ilişkin haberleşme içeriklerini basına servis ettiği iddiasında bulundu.

Şikayet dilekçesinde, Erhan Çelik’in Gülben Ergen ve avukatı arasında gerçekleşen haberleşme içeriklerini delil olarak sunduğu ve bu içerikleri basına servis ettiği yer aldı.

blank

Savcılık, şikayet üzerine soruşturma başlatırken Erhan Çelik hakkında ‘kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme’ ve ‘gizliliğin ihlali’ suçlarından 3 yıldan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebiyle dava açtı.

İDDİANAMEDEN

Haber spikerinin üzerine atılı suçları işlediği yapılan tüm hazırlık soruşturması kapsamında anlaşıldığı ve yargılanmasının yapılarak cezalandırılmasına karar verilmesi gerektiği ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.