Erdal Beşikçioğlu’nun seyircisi online tiyatroyu sevdi

Dünya standartlarında restorasyon ile kapılarını açan Zeytinburnu sahil yolundaki tarihi Fişekhane, kültür sanat, lezzet ve yaşam sahnesinde yerini aldı.

Türkiye’deki ilk online tiyatro prömiyerine sahne olan Fişekhane, Tatbikat Sahnesi’nin oyunlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu’nun kapalı gişe oynayan “Fahrenheit 451” ve “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunları, online gösterimle Fişekhane’nin tarihi atmosferinden evlerinize geliyor.

blank

Distopik edebiyatın başyapıtlarından biri kabul edilen Ray Bradbury’nin eseri “Fahrenheit 451” 12 Mart’ta, tiyatronun en kült oyunlarından olan “Bir Delinin Hatıra Defteri” ise 26 Mart’ta Seyretix platformu üzerinden izlenebilecek. Oyunların biletleri Biletix’te.

Fahrenheit 451
Tarih: 12 Mart Cuma
Saat: 20.30

Bir Delinin Hatıra Defteri
Tarih: 26 Mart Cuma
Saat: 20:30

Fişekhane hakkında:

Tarihi dokusu ile sanatın her dalına dokunan Fişekhane, etkinlik programları ile İstanbul’un kültür sahnesinde yerini aldı. Kültür, sanat, eğlence ve lezzeti, tarihi bir dokuda, üstün kalite anlayışıyla sunan konseptiyle, sosyal yaşamı farklı bir boyuta taşıyan Fişekhane; çok amaçlı bir performans sanatları sahnesi, tiyatro salonları, sinema salonları ve Contemporary Istanbul Vakfı’nın yeni açtığı “Cocoon” adlı galerinin yanı sıra gastronomi ve yeme – içme alanlarını da ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Kültür, sanat ve gastronominin yeni buluşma noktası Fişekhane, yıl boyunca yerli ve uluslararası prodüksiyonlara, festivallere, müzikallere, tiyatroya, sergilere, panel ve söyleşilere ev sahipliği yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.