Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’lu ‘Kağıt Ev’ yakında Star’da

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’, yakında başlıyor. Yapımcılığına O3 Medya’nın imza attığı, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kağıt Ev’in başrol oyuncuları da belli oldu.

Sevilen oyuncular; Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun ilk kez bir dizi projesinde bir araya geldikleri ‘Kağıt Ev’, yakında Star’da…

Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun beraber yer aldığı ‘Kağıt Ev’, yakında seyircisi ile buluşacak. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizi, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek. ‘Kağıt Ev’, hem sorgulayan hem de sorgulatan çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla, çok yakında Star’da!

blank

Kağıt Ev dizisinin konusu

‘Kağıt Ev’, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı, Nur Fettahoğlu ise başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı canlandıracak. Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert (19), büyük kızları Cemre (16) ve küçük kızları Melisa (7) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

‘Kağıt Ev’ sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Star’da…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.