Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu 11 yıl sonra yeniden bir arada

2010 yılında ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ sinema filminde rol alan Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu, bu sefer dizi projesinde bir araya geldi.

Dijitalde yayınlanacak ‘Hamlet’ dizisinde Şebnem Bozoklu ile başrolleri paylaşan Erdal Beşikçioğlu, sezon bitmeden yeni bir projeye ‘evet’ dedi. Oyuncu, O3 Medya’nın çekeceği dizide rol alacak. Beşikçioğlu’na eşlik edecek kadın oyuncu da belli oldu. Oyuncu, 2010 yılında ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ sinema filminde rol aldığı Nur Fettahoğlu ile başrolü paylaşacak. Yıllar sonra ikiliyi buluşturan yapımın kadrosunda ayrıca Tuvana Türkay ile Can Nergis de yer alıyor. Cast çalışmaları devam eden yapımın, hazırlık aşaması bittikten sonra önümüzdeki aylarda sete çıkması planlanıyor.

Dizinin kadrosunda Fettahoğlu ve Beşikçioğlu’nun yanı sıra Tuvana Türkay ile Can Nergis yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.