Erdal Acar’ın korumaları Mevlüt Özdoğan’ı neden dövdü?

Acar Şirketler Grubu Başkanı Erdinç Acar üç çocuğunun annesi Hande Demir ile Anlaşmalı olarak yollarını ayırmışlardı. Bu ayrılığın arkasında bir çok dedikodu magazin kiliselerinde dolaşmaya başlamıştı.

Acar Şirketler Grubu Başkanı Erdinç Acar üç çocuğunun Annesi Hande Demir ile Anlaşmalı olarak yollarını ayırmışlardı. Bu ayrılığın arkasında bir çok dedikodu magazin kiliselerinde dolaşmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz akşam Ulus Sunset‘e adlı mekana giden Erdinç Acar ve abisi Erdal Acar’ında aralarında bulunduğu grubun gecesi tatsız bitti.

İddialara göre; Erdinç Acar aynı mekanda petrolcü Mevlüt Özdoğan ile karşılaştı, çift arasında mekan içinde başlayan gerginlik abi Erdal Acar’ın araya girmesiyle beraber bahçeye taştı.

Acar boşanma sebebi olarak gördüğü Mevlüt Özdoğan’a kafa atınca ortalık karıştı.

Abi Erdal Acar’ın korumaları Özdoğan’ı öldüresiye dövdü. Mekan korumaları tarafından zorlukla mekandan kaçırılan Mevlüt Özdoğan’ın aslında magazin sayfaların yabancı olmadığı ortaya çıktı.

Özdoğan bir dönem Manken Simge Tertemiz ve oyuncu Ceren Hindistan ile yaşadığı aşk ile gündeme geldiği ortaya çıktı.

Kısa süreli magazinsel aşkları ile gündeme gelen darp mağduru Mevlüt Özdoğan ile Erdinç Acar cephesinden şimdilik bir yalanlama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.